Last news in Fakti

30 Декември, 2015 10:20 786 0

Лестър и Манчестър Сити не успяха да се победят

  • лестър-
  • манчестър сити-
  • арсенал-
  • висша лига

Арсенал излезе начело във временното класиране, макар и само по голова разлика

Лестър и Манчестър Сити не успяха да се победят - 1
Снимка: БТА/АР

Отборите на Лестър и Манчестър Сити не успяха да излъчат победител и завършиха при нулево равенство в мач от 19-тия кръг на Висшата лига.

Въпреки че зрителите на "Кинг Пауър Стейдиъм" не успяха да видят попадение, двата тима показаха добър футбол и имаха своите шансове. 

През първата част Рахим Стърлинг получи няколко чудесни възможности да открие, но стражът на домакините от Лестър Каспер Шмайхел бе на мястото си. Малко след това "лисиците" на свой ред можеха да отбележат чрез Марк Олбрайтън и Джеймс Варди, но късметът не бе на тяхна страна.

През второто полувреме гостите от Манчестър превъзхождаха съперника си, но така и не съумяха да стигнат до така ценния гол. 

След този кръг Лестър се смъкна на втора позиция за сметка на Арсенал, макар и само по голова разлика. Двата отбора имат по 39 точки на върха във временното класиране. Манчестър Сити остана трети с 36 пункта. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА