3 Януари, 2016 05:00 1 634 3

Ferrari: Формула 1 се нуждае от добър изходен план

  • ferrari-
  • план-
  • формула 1-
  • бърни екълстоун-
  • маркионе
Ferrari: Формула 1 се нуждае от добър изходен план - 1
Снимка: БТА/АР

Президентът на Ferrari Серджо Маркионе смята, че преди да се оттегли от Формула 1, изпълнителният директор Бърни Екълстоун трябва да предложи добър изходен план, който да осигури "доброто здраве" на състезанията в бъдеще.

85-годишният английски бизнесмен е начело на Формула 1 от 1978 година насам. 

"Екълстоун знае, че няма да бъде там вечно. Най-голямото му предизвикателство ще бъде да организира нещата преди да си тръгне. Трябва да измисли някаква система, която да осигури правилното развитие на организацията. Все още се нуждаем от уменията на Бърни в този спорт. Повярвайте ми, не е лесно. Постиженията му през последните десет години са невероятни." - заяви Маркионе в интервю за Autosport. 

"Бърни трябва да павира пътя, по който светът на Формула 1 ще върви. Този спорт не е разкрил пълния си потенциал. Трябва да се опитаме да създадем непредвидимост на Формула 1, непредвидимост в резултатите." - завърши той с идея, която отново да "запали" интереса на младите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бай Иван

    0 0 Отговор
    Чудя му се на този дъртак как , ще изглежда ако си махне тъпата перука.Сигурно я лепи с дъвка.

    Коментиран от #2

  • 2 hi hi

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "бай Иван":

    Бай Иване,сигОрно е изкарал някой и друг милиард та може да си купи дъвка... а ти какво искаш да кажеш?
  • 3 опсмопсус

    0 0 Отговор
    Бърни е гениален относно Ф1!Спор няма, но състезанията до едно са предварително известни!Шуми 5 години последователно, после на Алонсо, после разбърка малко и дойде Фетел!Всичко е реклама и пари!