Last news in Fakti

5 Октомври, 2011 19:01 3 306 0

Наказаха Жозе Моуриньо

  • моуриньо-
  • барселона-
  • гуардиола-
  • барселона
Наказаха Жозе Моуриньо - 1
©ЕРА/БГНЕС

Два мача наказание получи Жозе Моуриньо за действията си по време на мача с Барселона. Португалецът бръкна в окото на асистента на Пеп Гуардиола и затова ще пропусне следващите два мача на "белия балет", обявиха от испанската федерация.

Тито Вилянова пък няма да бъде на пейката на Барса за един мач, след като отговори на Моуриньо с плесник по време на масовия въргал между двата тима по време на двубоя за Суперкупата на Испания, който се игра на 17 август. Телевизионните записи показаха как Моуриньо бърка в окото на Вилянова, а асистентът на Гуардиола отговаря на провокацията, съобщава БГНЕС. Португалският специалист в последствие се извини за действията си, но само на феновете на Реал Мадрид.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА