5 Януари, 2016 14:27 755 0

Дерменджиев: Не искам никой да напуска

  • дерменджиев-
  • трансфери-
  • лудогорец-
  • титла

Пожелавам си да дублираме титлата и да влезем в Шампионска лига, заяви специалистът

Дерменджиев: Не искам никой да напуска - 1
Снимка: БТА

"Не искам нито един от настоящите футболисти да напуска Лудогорец". Това заяви треньорът на шампионите Георги Дерменджиев, пред "Меридиан мач". Както е известно, напоследък постоянно се коментира бъдещето на някои от играчите на "орлите", сред които Михаил Александров, Александър Александров, Джоди Лукоки и други.

"Искам да си пожелая да сме живи и здрави. Да дублираме титлата си и да влезем в групите на Шампионската лига. За момента няма оферти към наши футболисти, които да ни задоволяват. Заради това смятам, че всички титуляри остават. Работим по селекцията и ще привлечем един или двама нови играчи. Имена логично няма да разкривам", каза още Дерменджиев.

От снощи играчите на Лудогорец са на лагер, а днес преминаха изследвания. В петък, на 8 януари, "орлите" летят за Турция.

"Нещото, което най-много искам от подготовката е летните попълнения да свикнат още повече с отбора. Това е много важен момент. Когато те се аклиматизират напълно, ще покажат най-доброто от своите качества", завърши наставникът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА