Last news in Fakti

8 Януари, 2016 01:00 829 0

Коло Туре: Ако играя така, може да отида и в Реал

  • коло туре-
  • реал мадрид-
  • ливърпул-
  • защитник
Коло Туре: Ако играя така, може да отида и в Реал - 1
Снимка: БТА/АР

Ветеранът в отбраната на Ливърпул Коло Туре се пошегува спрямо бъдещето си, заявявайки, че може да заиграе и в Реал (Мадрид). 

Котдивоарецът направи много силен мач при победата на "мърсисайдци" с 1:0 срещу Стоук Сити в турнира за Купата на лигата, което го "навява" на мисълта, че ако запази формата си, някои от най-добрите в света биха поискали услугите му. 

"Ако играя така, може да ида и в Реал (Мадрид). Не знам какво ще правя в края на сезона, но по-скоро бих желал да остана във Висшата лига. децата ми са тук и за мен е трудно да се преместя. Обичам всеки един ден, но един Господ знае къде ще съм след една година." - призна в интервю, предадено от Goal, Туре. 

Договорът на бранителя с Ливърпул изтича в края на настоящия сезон, макар че се очаква той да остане на "Анфийлд".  "Червените" страдат от редица контузии в защита - Деян Ловрен, Мартин Шкъртел и Мамаду Сако са само част от имената, които липсват в състава. 

 

 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА