Last news in Fakti

11 Януари, 2016 23:30 811 0

Започна проверка на руската атлетика

  • руската атлетика-
  • проверка-
  • допинг

Разискват се фактите около допинг скандала от миналата година

Инспекционната комисия, назначена от Международната асоциация на атлетическите федерации (IAAF) за проверка на руската атлетика, вече е в Москва на двудневно посещение.

Работната среща между представителите на световната централа, водени от независимия член на групата Рене Андерсън, и Временния координационен комитет към Олимпийския комитет на Русия, започна днес.

Двете групи бяха създадени след скандала с допинг пробите в руската лека атлетика в края на миналата година и от IAAF временно отстраниха Русия с наказание да не може да участва на международни състезания в леката атлетика.

"Дискусиите по време на днешната среща бяха откровени и открити, очакваме с нетърпение да ги продължим утре", сподели Андерсън след разговорите през първия ден.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА