15 Януари, 2016 15:27 847 0

Раниери се завръща начело на Челси?

  • раниери-
  • челси-
  • лестър-
  • абрамович

Абрамович планира да стартира преговори с италианеца съвсем скоро

Раниери се завръща начело на Челси? - 1
Снимка: БТА/АР

Челси има доста изненадващ кандидат за постоянен наставник. Според италианското издание "Тутоспорт" собственикът на лондончани Роман Абрамович планира да покани мениджъра на Лестър Клаудио Раниери да оглави отбора от лятото. Италианецът успя да направи от "лисиците" машина за победи, а преди това тимът бе средняк.

Към момента отборът е воден от Гуус Хидинк, но само до лятото, а след това ще се преценява кой да оглави тима за постоянно. Раниери вече е работил в Челси, след като води отбора в периода 2000 - 2004 година.

С оглед на перфектната работа, която върши в момента специалистът, нищо чудно отново да отиде на "Стамфорд Бридж". Изданието твърди също, че в близко бъдеще ще има и преговори между двете страни.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА