22 Януари, 2016 17:28 1 188 0

Моуриньо влезе в политиката

  • моуриньо-
  • челси-
  • президент-
  • политика-
  • де соуза
Моуриньо влезе в политиката - 1
Снимка: БТА/АР

Бившият мениджър на Челси Жозе Моуриньо се прояви в невиждана до момента светлина. Специалния се включи в политическата кампания на един от кандидатите за президент на родната му Португалия Марсело Ребело де Соуза. Уволненият наскоро от Челси специалист засне видеоклип, в който изразява подкрепата си за кандидат-президента на иберийската страна. 

"Това е първият случай, в който публично заявявам подкрепата си за кандидат, тъй като смятам, че Португалия има нуждата да направи добър избор повече отвсякога. Имам прекрасно разбиране, че страната се нуждае от победител, но не само победител. Имаме нужда от харизматичен лидер и обединител. Така че без никакви съмнения, изразявам публично тази позиция за пръв път в живота си: Гласувам за Марсело и правя това, защото съм убеден, че той е правилният избор за нас", каза Моуриньо във видеопосланието, заснето в дома му. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА