Last news in Fakti

8 Февруари, 2016 15:24 924 0

Рома се отказва от Шчесни

  • шчесни-
  • рома-
  • арсенал-
  • договор-
  • наем

Вълците не искали да привличат поляка с постоянен договор

Рома се отказва от Шчесни - 1
Снимка: БТА/АР

Рома не иска да привлича с постоянен договор от Арсенал вратаря Войчех Шчесни, твърдят медиите в Италия. Полският национал дойде под наем на „Олимпико“ през лятото и се представя убедително под рамката на вратата.

Въпреки това „Мирър“ написа, че от Рома са казали на Арсенал, че не искат да взимат Шчесни с постоянен договор. Според изданието „вълците“ искали да заложат на Алисон Бекер, който беше уговорен от Интернасионал.

Тимът на Лучано Спалети има опция да закупи Шчесни през лятото, но изглежда, че полякът ще се върне на „Емирейтс“, където ще се бори за титулярно място с Петър Чех и Давид Оспина.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА