Last news in Fakti

21 Февруари, 2016 02:00 980 0

Босът на Интер: Икарди не се продава

  • икарди-
  • продан-
  • интер-
  • тохир

Интерес към аржентинеца има от страна на ПСЖ и Манчестър Юнайтед

Босът на Интер: Икарди не се продава - 1
Снимка: БТА/АР

Собственикът на Интер Ерик Тохир побърза да разсее слуховете за евентуална продажба на нападателя Мауро Икарди. В последните дни се заговори, че интерес към аржентинеца има от страна на Пари Сен Жермен и Манчестър Юнайтед, но босът заяви, че голаджията е важна част от проекта на "нерадзурите" и те не смятат да се разделят с него на никаква цена.

"Икарди е част от нашия проект и не се продава. Същото важи и за Мурийо, Медел, Миранда, Кондогбия, Йоветич, Телес и Ляич. Родриго Паласио вече преподписа, а работим по удължаване договора и на Нагатомо. Искаме да изградим солидно ядро, което да остане в клуба поне 2-3 години. Не може всеки сезон да преобразяваме изцяло състава. Ще купуваме по 2-3 играчи най-много. Селекцията ще зависи и от това къде ще завършим в крайното класиране - дали ще играем в Шампионската лига или в Лига Европа. Имаме план и при двата варианта", заяви Тохир.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА