Last news in Fakti

27 Февруари, 2016 12:26 754 0

Радванска се провали в полуфинала

  • радванска-
  • карла суарес наваро-
  • катар

Полякинята напуска турнира в Катар след разгромнса загуба от испанка

Карла Суарес Наваро победи разгроми след 6:2, 6:0 полската тенис звезда Агниешка Радванска и се класира на финал в турнира по тенис за жени в Катар, който е с награден фонд от 2.818 милиона щатски долара.

Тя ще играе за титлата срещу 18-годишната латвийка Елена Остапенко, която отстрани отказалата се поради контузии в левия крак и гърба германка Андреа Петкович.

Суарес Наваро, осма в схемата на турнира, загуби само два гейма срещу Радванска и спечели мача за едва 62 минути. Полякинята водеше с 3:1 в мачовете си срещу Суарес Наваро преди началото на полуфинала, като тя дори спечели с 6:1, 6:3 четвъртфиналния двубой между двете в Мелбърн по-рано през сезона. Испанката обаче игра перфектно, изпрати 21 печеливши топки в полето на съперничката и загуби само един гейм на собствено подаване.

Суарес Наваро спечели първия сет в рамките на 29 минути и не се затрудни особено във втория, въпреки че падна лошо на корта при преследване на дълга топка и поиска медицински таймаут. "Чувствах се прекрасно по време на мача, а тя изглеждаше уморена след 3-сетовия двубой срещу Винчи. Работих много време, за да стигна до този успех. Вече съм в челната десетка на ранглистата и това ме прави щастлива", каза победителката.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА