Last news in Fakti

29 Февруари, 2016 12:28 946 0

Владо Николов с грандиозен бенефис

  • николов-
  • бенефис-
  • волейбол
Владо Николов с грандиозен бенефис - 1
Снимка: БТА

Една от най-големите фигури в световния волейбол, избраният за най-добър диагонал в света (2010 г.) и дългогодишен лидер на българските национали Владимир Николов подготвя бенефисен спектакъл, под надслов „Моята игра“. Историческият сблъсък, на който легендата ще изиграе последния си мач, ще се проведе на 8 май в „Арена Армеец“.

В шоуто участие ще вземат едни от най-големите световни волейболни звезди. От едната страна на мрежата ще застане Владо Николов и неговия „Тим на звездите“, а от другата – настоящия национален отбор на България.

Имената на звездите, които ще участват, ще се обявяват последователно всяка седмица.

Бенефисният мач „Моята игра“ е на 8 май 2016 г. в зала „Арена Армеец“ от 18:00 часа. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА