Last news in Fakti

1 Март, 2016 09:35 1 117 0

Стойчо Стоев: Няма да подавам оставка

  • стоев-
  • левски-
  • оставка-
  • заплати-
  • лудогорец

"В Левски не се плащат най-високите заплати", разкри треньорът на "сините"

Стойчо Стоев: Няма да подавам оставка - 1
Снимка: БТА

"Не виждам кое е нещото, което ще ме накара да подам оставка", заяви треньорът на Левски Стойчо Стоев. "Мотивиран съм. Няма да се откажем да си гоним целта. Може да е трудно, но ще направим всичко възможно да затрудним конкуренцията", коментира специалистът при гостуването в телевизия Bulgaria ON AIR.

"Сантименталностите съм ги преодолял, тъй като знам, че треньорската професия е такава - днес треньорът е тук, утре е в друг отбор", казва Стоев по отношение на това, че е бивш наставник на Лудогорец, който в момента е най-силният конкурент на Левски за титлата.

Стоев заяви още, че на "Герена" не плащат най-високите заплати. По думите му парите не са много, но пък са редовни и това дава сигурност на футболистите - "В медиите излизат страшно много статии за финансовото състояние на Левски, които не отговарят на истината. Говореше се за "златен дъжд", което не е вярно. Тези спонсори, които се привлякоха и парите, които се дават отиват за съвсем други цели, а не за първия отбор. В Левски има спокойствие, има една добра основа – без да има много пари, те се дават редовно."

"Селекцията е най-важна и тя винаги е свързана с пари. Футболът отдавна е комерсиален спорт и тези романтични времена от преди 20-30 години няма как да ги има. За да можеш да направиш отбор, на теб ти трябват средства, с които да привлечеш някаква класа и така да го създадеш във времето", коментира Стоев темата със селекцията.

"Когато Георги Иванов ме покани в Левски, дойдох с надеждата и амбицията в един момент Левски да се превърне в този отбор, който е бил в историята и да съумее да донесе много радост на многобройните си привърженици. Чувствам пълната подкрепа на Иванов и сме в постоянен диалог", добави Стойчо Стоев.

В момента Левски е на 8 точки зад Лудогорец. "Още при отнемането на точки на мен ми беше пределно ясно, че става много трудно. Прекият ни конкурент за титлата е доста сериозен във всякакво отношение и тези 5 точки стават трудни за преодоляване. Но в никакъв случай няма да се откажем. Може да е трудно, но ще се опитаме да затрудним Лудогорец", завърши треньорът на Левски.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА