Last news in Fakti

3 Март, 2016 05:15 820 0

Касорла аут до края на сезона

  • венгер-
  • арсенал-
  • касорла-
  • контузия

Халфът на Арсенал с контузия в ахилеса

Касорла аут до края на сезона - 1
Снимка: БТА/АР

Халфът на Арсенал Санти Касорла може да пропусне остатъка от сезона, след като Арсен Венгер разкри, че испанецът е с контузия в ахилеса. Футболистът се възстановява от травма в коляното заради която се наложи да бъде опериран през ноември, а сега се оказва, че може да не играе повече през кампанията. 

„Възстановяването на Санти не върви добре. Той има проблем в ахилеса, който му пречи. С коляното ситуацията е наред, но сега получи възпаление на ахилеса и това ще го забави” разкри Венгер. 

„Необходимо е да видим как ще отговори на лечението. Факт е, че винаги е имал напрежение в ахилеса и сега просто трябва да изчакаме” добави французинът, като според някои информации обаче е много вероятно Касорла да не играе повече. 

На Джак Уилшър са необходими още 3 седмици, за да бъде готов, след като досега през сезона не е играл заради пукната фибула. Окслейд-Чембърлейн също е аут за няколко седмици, а и Артета и Росицки липсват, така че проблемите за Арсенал не са малко.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА