2 Март, 2016 19:29 791 0

Тешейра се озовава във Фиорентина

  • тешейра-
  • фиорентина-
  • ливърпул

Талантът не успя да блесне в Англия

Перспективният полузащитник на Ливърпул Жоао Тешейра е постигнал споразумение с Фиорентина и ще премине в италианския клуб като свободен агент през лятото, съобщава "Гадзета дело Спорт".

Мърсисайдци привлякоха португалеца от Спортинг през 2012 г., но той не успя да се наложи в тима, а договорът му изтича през юни. По време на престоя си в Англия Тешейра изкара два периода под наем в Брентфорд и Брайтън.

Той записа и осем участия в мачове на Ливърпул, но е очевидно, че няма да се разчита на него в бъдеще. 23-годишният футболист иска да смени обстановката и да получава повече шансове за изява. Фиорентина следи Тешейра от няколко месеца и според "Гадзета" вече са се договорили с играча.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА