Last news in Fakti

6 Март, 2016 19:27 2 077 1

Вили Вуцов на крачка от Левски

  • вуцов-
  • левски-
  • стоев-
  • издънки

Стойчо Стоев изглежда ще бъде уволнен

Вили Вуцов на крачка от Левски - 1
Снимка: БТА

Велислав Вуцов е все по-близо до това да поеме треньорския пост в Левски, пише "Тема Спорт". 48-годишният наставник може да замени на кормилото Стойчо Стоев след втората поредна издънка на сините в шампионата. Столичани не успяха да победят един от аутсайдерите Локо Пд след 1:1 на "Лаута" и вече окончателно са аут от битката за титлата.

В предишния кръг те завършиха 0:0 с последния Монтана на "Герена", а в първия пролетен кръг загубиха директния двубой за първото място с Лудогорец (1:2).

Вуцов бе назначен начело на Левски на 8 май 2008 г. от тогавашния собственик Тодор Батков. Той замени Станимир Стоилов, но скоропостижно се раздели с отбора. Това се случи след загубата на "Герена" от БАТЕ Борисов в квалификациите на Шампионската лига (0:1) на 13 август 2008 г. Вуцов бе уволнен от Батков, а за негов наследник бе избран Емил Велев-Кокала.

Вили Вуцов сега обаче е все по-близо до това да получи втори шанс начело на Левски. За последно треньорът води Ботев Пловдив през есента на 2014 г.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    0 0 Отговор
    .ахти кефа