Last news in Fakti

8 Март, 2016 09:42 2 080 2

Основен спонсор прекрати договора си с Шарапова

  • спонсор-
  • договор-
  • прекрати-
  • мария шарапова

Вчера рускинята сподели, че е дала положителна допинг проба

Основен спонсор прекрати договора си с Шарапова - 1
Снимка: БТА/АР

Спортният концерн „Найк” обяви, че прекратява договора с руската тенисистка Мария Шарапова заради разразилия се допинг скандал около нея. Съобщението, предадено от "Ройтерс" бе публикувано в официалните канали на фирмата в социалните мрежи.

"Решихме да преустановим връзката си с Мария, докато разследването не приключи." - пишат от компанията за спортна екипировка.

Вчера вечерта Шарапова сподели, че е дала положителна допинг проба по време на Откритото първенство на Австралия. Това разкри самата тя на пресконференция. Рускинята временно е със спрени състезателни права. Лекарството, което е било взимано, е "Мелдронад", а съставката забранена в него, е "мелдониан". Тя влязла в листата със забранени стимуланти на 1-ви януари тази година.

Бившата №1 в света пое отговорност за действията си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Николай

    0 0 Отговор
    Шарапова с тебе сме . Пътя продължава и не спира до тука . Помни: нежедоми са пътищата Божии. Николга незнаеш къде Той иска да те заведе.Довери му се .Бог-Исус Христос да те напйтства в тези трудните моменти от живота ти.
  • 2 Николай

    0 1 Отговор
    Шарапова с тебе сме . Пътя продължава и не спира до тука . Помни: неведоми са пътищата Божии. Никога незнаеш къде Той иска да те заведе.Довери му се .Бог-Исус Христос да те напътства в тези, трудните моменти от живота ти.