Last news in Fakti

18 Март, 2016 21:15 633 0

Капитанът на Интер аут за дербито с Рома

  • мауро икарди-
  • рома-
  • дерби-
  • интер-
  • капитан

Мауро Икарди ще пропусне важната среща с вълците

Капитанът на Интер аут за дербито с Рома - 1
Снимка: БТА/АР

Капитанът на Интер Мауро Икарди ще пропусне утрешното дерби с Рома от 30-ия кръг на Серия "А", предаде FootballItalia. Таранът на "нерадзурите" се възстановява от контузия в коляното.

Миналата седмица 23-годишният нападател получи травмата по време на победата срещу Болоня с 2:1, но успя да се задържи на терена едва десетина минути.

Аржентинецът е ключова фигура в отбора на Роберто Манчини и липсата му в сблъсъка с "вълците" определено може да натежи. Мачът е пряка битка между Интер и Рома в преследване на третото място в италианското първенство, даващо право на участие в Шампионската лига.

Римляните са трети с 59 точки, докато отборът от Милано е пети с 54 пункта.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА