Last news in Fakti

19 Март, 2016 15:18 1 228 0

Велизар Димитров се завръща в ЦСКА

  • димитров-
  • цска-
  • селекционер-
  • пост-
  • ръководство

Бившият ас на "червените" може да стане главен селекционер на отбора

Велизар Димитров се завръща в ЦСКА - 1
Снимка: БТА

Велизар Димитров може скоро да се завърне в ЦСКА. Един от големите любимци на Сектор Г, който е шампион с "армейците" през 2003, 2005 и 2008 година, е получил предложение да стане главен селекционер на клуба, пише "Меридиан Мач".

Той се появи преди два дни на откриването на детски турнир в комплекса "Царско село", като проведе дълъг разговор с треньора на "червените" Христо Янев. Двамата са добри приятели и вече са обсъдили възможността Велизар да работи за благото на клуба. Димитров призна, че му е болно за това, което става с ЦСКА, но е оптимист за клуба и за евентуалното му участие в планираната Висша лига.

Постът на селекционер няма да бъде нов за Велизар Димитров. След като приключи кариерата си в Металург (Донецк), той получи покана да заеме административна длъжност в клуба. Задачата му бе да гледа набелязани от украинския клуб футболисти и да дава крайна оценка дали ще паснат на стила на Металург.

Подобни ще бъдат и функциите на Димитров в ЦСКА, като той няма да преговаря за бъдещите попълнения на "червените", но ще ги гледа и препоръчва на ръководството на клуба.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА