Last news in Fakti

19 Март, 2016 20:36 719 0

Челси отново се измъчи

  • челси-
  • уест хем-
  • реми

Лондончани едвам взеха реми от Уест Хем на своя терен

Челси отново се измъчи - 1
Снимка: АП/БТА

Отборът на Челси съвсем свали гарда. Възпитаниците на Гуус Хидинк вече изтърваха възможностите си и нямат реален шанс за трофей през този сезон.

Лошата форма, в която се намират лондончани, днес за пореден път се затвърди, след като те едвам се добраха до 2:2 на своя земя срещо коравия Уест Хем в срещата между двата тима от 31-я кръг на Висшата лига на Англия.

Дузпа, отбелязана от Сеск Фабрегас минута преди края на редовните 90, запази серията без поражение на Ходинк начело на Челси.

Преди това "чуковете" на два пъти излизаха напред в в резултата след голове на Мануел Лансини (17) и Андрю Каръл (61), но Фабрегас с двете си попадения отне пълното щастие на гостите.

Испанецът простреля Адриан от пряк свободен удар в добавеното време на първата част, а след това бе точен и от бялата точка в 89-ата минута за крайното 2:2.

Равенството оставя Уест Хам на петото място с актив от 50 точки, но разликата с четвъртия Манчестър Сити може да нарастне до четири точки, ако "гражданите" спечелят дербито с Манчестър Юнайтед утре. Челси пък се намира на десето място с 41 точки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА