Last news in Fakti

23 Март, 2016 15:03 1 108 0

Венци Стефанов: Редят състава в дискотека

  • стефанов-
  • петев-
  • славия-
  • бфс-
  • национален отбор

Босът на Славия отново нападна националния селекционер

Венци Стефанов: Редят състава в дискотека - 1
Снимка: БТА

Селекционерът на националния тим Ивайло Петев ходи с разжалвания капитан Ивелин Попов и компания по дискотеките и там решават кои футболисти да получат повиквателни. Бомбата хвърли пред "Меридиан Мач" членът на Изпълкома на БФС Венцеслав Стефанов, чиито атаки срещу Кмета бяха определени от него като "безсмислени".

"Не ми се вярва някой член на Изпълкома да казва на Ивайло Петев кого да повика. По-скоро той се събира с Ивелин Попов и неговата групичка и решават кого да поканят в тима. Ако не знаете, те дори ходят заедно по дискотеките", отсече босът на Славия.

"Да, в момента Петев е извикал едно момче от нашите - Карабельов. Взел е и от Пирин - Тони Тасев. Но знаем защо са извикани тези играчи - те навярно няма да играят в контролите или ще запишат само няколко минути. Очаквах от Петев да започне да прави някакви промени в националния отбор. Но не виждам такива и не знам докога ще продължаваме по този начин", продължи изказването си Стефанов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА