Last news in Fakti

23 Март, 2016 15:56 950 0

Кавани все по-близо до Ювентус

  • кавани-
  • псж-
  • ювентус-
  • дибала

"С Дибала ще направят страхотен тандем", заяви агентът на нападателя

Кавани все по-близо до Ювентус - 1
Снимка: БТА/АР

Нападателят на ПСЖ Единсон Кавани е все по-близо до преминаване в италианския шампион Ювентус през лятото. Това намекна агентът на уругвайския национал Фернандо Гуглиемоне.

"Чувал съм много неща за взаимоотношенията му със Златан Ибрахимович, които не са верни. Еди изпитва голямо уважение към шведа, просто иска повече да играе като централен нападател. Бъдещето му не зависи от Ибрахимович", каза той пред "Тутоспорт".

"Трансфер в Ювентус? Във футбола всичко е възможно... Това е престижен клуб с голяма история и фантастично настояще. За три месеца всичко може да се промени. Не е изключено Единсон да остане в ПСЖ. Това зависи от много аспекти, но сега мисли само за спечелване на Шампионска лига".

"Кавани и Дибала могат да направят един от най-силните тандеми в цяла Европа. Но сега Кавани играе в Париж. Кого ще предпочете измежду Жозе Моуриньо, Антонио Конте и Макс Алегри? Кавани обича атакуващия футбол на Конте и Алегри", добави агентът му.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА