Last news in Fakti

29 Март, 2016 16:50 1 045 1

Левски ще продава Божидар Краев

  • краев-
  • левски-
  • продажба-
  • форма-
  • развитие

Младокът бележи застой в развитието си и поради тази причина "сините" са готови да се разделят с него

Левски ще продава Божидар Краев - 1
Снимка: БТА

Ръководството на Левски е взело решение да продаде през лятото Божидар Краев, пише "Тема Спорт". 18-годишният футболист започна силно сезона, но в края на есента формата му спадна, а през пролетта той бележи застой в развитието си.

Юношеският национал не прогресира и това притеснява треньорския щаб и шефовете на сините. В последните двубои младокът се застоява на резервната скамейка, а това не е добре за бъдещето му.
През зимната пауза интерес към юношата на столичани имаше от английския Уест Хям. Лондончани искаха да подложат на щателен фитнес тест младока и ако той бъде издържан, да откупят правата му от Левски.

Сините бяха навити на подобен вариант, но Краев и мениджърът му Джон Ингълс отказаха. На „Герена“ дори смятаха трансфера за сигурен и обявиха, че при осъществяването му с него ще бъдат покрити отпуснатите средства за зимна селекция, които възлизаха на 1 милион лева.

През настоящата кампания Божидар Краев записа 19 мача, в които отбеляза 3 гола за Левски. Той се разписа два пъти и в две срещи за Купата на България. 

Краев е един от най-конвертируемите играчи на „Герена“. Със сигурност до края на първенството той ще получи достатъчно шансове за изява, в които да блесне и пак да привлече вниманието на тима към себе си. "Сините" обаче се опасяват, че няма да успеят да го развият повече и затова са склонни да го продадат.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Буден

    1 1 Отговор
    И на негово място вземете някой ръждив м....л,та да изперете някой лев,а после няма Български футболисти!