Last news in Fakti

1 Април, 2016 05:15 848 0

Шефовете на Наполи ядосани на медиите

  • игуаин-
  • наполи-
  • шефове-
  • медии-
  • спекулации-
  • договор

Причина за това са спекулациите около бъдещето на Гонсало Игуаин

Шефовете на Наполи ядосани на медиите - 1
Снимка: БТА/АР

Наполи се вдигна на бойкот заради последните информации около звездата на отбора Гонсало Игуаин. Шефовете на клуба са бесни от спекулациите на телевизията Медиасет, която твърди, че аржентинският голмайстор отказва да подпише нов договор с клуба.

От Наполи обявиха, че няма да дават ексклузивни интервюта пред Медиасет преди и след мачове, независимо от договора с телевизията. Според медията босът Аурелио Де Лаурентис планира да продаде Игуаин заради отказа му да преподпише с трансферна сума далеч по-ниска от клаузата му за откупуване от 96 млн. евро. Неаполитанците отричат и обвиняват Медиасет в серия от неверни публикации, свързани с отбора.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА