Last news in Fakti

31 Март, 2016 09:26 1 053 0

Арсенал се договаря с Роберто Манчини

  • манчини-
  • интер-
  • арсенал-
  • венгер

На "Емирейтс" ще чакат раздялата на италианския треньор с Интер

Арсенал се договаря с Роберто Манчини - 1
Снимка: БТА/АР

Арсенал е направил контакт с треньора на Интер Роберто Манчини, тръбят медиите на Апенините. От началото на месеца вървят слухове, че италианецът е фаворит да смени Арсен Венгер начело на "топчиите" от следващия сезон. Тези дни босовете на "Емирейтс" са се свързали с Манчини, за проучат бъдещето му в Интер и възможността да дойде в Лондон.

На "Меаца" нещата отиват към раздяла с треньора след края на сезона, като "нерадзурите" отсега гледат към Франк де Бур и Диего Симеоне. Наскоро Манчини пък сподели, че му липсва работата в Англия. Той спечели Висшата лига през 2012 г. с Манчестър Сити.

Според италианската телевизия Медиасет никак не е сигурно, че Венгер ще остане в Арсенал през следващия сезон, както обяви уверено самият французин. Все още обаче шефовете не са готови с конкретна оферта към Манчини, който към момента изглежда първи вариант за мениджърския пост на "Емирейтс".
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА