Last news in Fakti

1 Април, 2016 21:05 875 0

Пирло: Погба е най-добрият млад играч, когото съм срещал

  • андреа пирло-
  • погба-
  • ювентус-
  • талант-
  • най-добрият

Италианската футболна звезда проговори за таланта с възхищение

Пирло: Погба е най-добрият млад играч, когото съм срещал - 1
Снимка: БТА/АР

Андреа Пирло смята, че Пол Погба е „най-завършеният полузащитник в света” и "най-добрият млад футболист", когото легендата е виждал.

„Играл съм с някои страхотни млади играчи, но Погба беше най-добрият млад играч, който съм виждал. Oще на първата тренировка в Ювентус се видя, че е специален. Някои от по-опитните играчи дори не проумяваха как от Манчестър Юнайтед са му позволили да напусне. За мен сега той е най-завършеният централен полузащитник в света.” - призна "Архитекта" в интервю за "Мърър".

Пирло е на мнението, че шампионът на Италия трябва на всяка цена да задържи таланта и да гради състава си около него в идните сезони.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА