Last news in Fakti

4 Април, 2016 05:15 978 0

Роналдо мина Раул по голове в Ел Класико

  • роналдо-
  • реал мадрид-
  • барселона-
  • раул-
  • меси

Кристиано вече е трети, пред него са единствено Алфредо Ди Стефано (18 гола) и Меси (21)

Роналдо мина Раул по голове в Ел Класико - 1
Снимка: БТА/АР

Мегазвездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо измести Раул от третата позиция в класацията за най-много голове в Ел Класико, вечното дерби в испанския футбол. Както е известно, португалецът отбеляза победното попадение за 2:1 срещу Барса на "Ноу Камп".

В актива си той вече има 16 гола, един повече от Раул. Лидер е Лео Меси, който е пронизвал вратата на Реал 21 пъти, следван от легендата на "белите" Алфредо Ди Стефано с 18 гола. След вчерашната победа Реал успя да съкрати изоставането си от Барса на седем точки, но "белите" имат и една точка по-малко от Атлетико Мадрид, който се намира на втора позиция.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА