Last news in Fakti

24 Април, 2016 12:28 912 0

Херо и Мъри не се победиха в Казахстан

  • стоилов-
  • димитров-
  • херо-
  • мъри-
  • астана-
  • иртиш

Двата тима завършиха 2:2

Херо и Мъри не се победиха в Казахстан - 1
Снимка: БТА/АР

Иртиш на Димитър Димитров и Астана на Станимир Стоилов не успяха да се победят в дербито между лидерите в Казахстан, но за сметка на това направиха зрелищен голов трилър - 2:2. Това са първи загубени точки за тима на Мъри този сезон.

Астана води в класирането с 19 точки след 6 победи и едно реми. Отборът на Херо е втори със 17. По всичко личи, че именно Астана и Иртиш ще са отборите, които ще спорят за титлата през този сезон.

В дербито помежду им домакините от Павлодар започнаха по перфектен начин и още във втората минута поведоха с гол на Йълдъз Ахметов. Играчите на Мъри отговориха светкавично и изравниха още в 6-ата чрез Джордже Деспотович.

В средата на първата част обратът беше пълен и изглеждаше, че серията на Астана ще продължи. Серикзан Мужиков направи 2:1 и отново шампионите диктуваха условията на двубоя. След час игра обаче Иртиш възстанови равенството. Карлос Фонсека, бившият играч на „Славия“ и „Черноморец“, направи 2:2 и сложи точка на спора.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА