26 Април, 2016 06:00 713 0

Бейл: Никога не съм имал проблеми с Роналдо

  • гарет бейл-
  • роналдо-
  • проблеми-
  • реал мадрид

Уелсецът опроверга всякакви слухове, че не се разбира с голямата звезда на Реал

Бейл: Никога не съм имал проблеми с Роналдо - 1
Снимка: БТА/АР

Гарет Бейл заяви, че никога не е имал разногласия със съотборника си в Реал (Мадрид) Кристиано Роналдо по време на тригодишния си престой на "Сантияго Бернабеу".

Добрите отношения между двамата постоянно са подлагани на дълбоки съмнения, особено след случката през миналия сезон, когато в една от контраатаките на "белите" при победата над Еспаньол с 3:0 уелсецът не подаде на Роналдо. Тогава португалецът чакаше непокрит на празна врата, но не получи пас и побесня.

"Никога не съм имал пререкания с него. В пресата се въртят много коментари, че се караме, но това не е така. Всички знаем, че той е много, много емоционален на терена. Винаги е решен да победи. Понякога хората тълкуват това по погрешен начин. Разбираме се много добре." - категоричен бе Бейл в интервю пред "Таймс".

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА