26 Април, 2016 15:29 935 1

Венци Стефанов: Стискам палци за ЦСКА

  • стефанов-
  • славия-
  • цска-
  • купа на българия-
  • лига европа

"Армейците от нищо стигнаха до такъв голям успех", заяви шефът на Славия

Венци Стефанов: Стискам палци за ЦСКА - 1
Снимка: БТА

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира пред "Тема Спорт" опцията Славия да се класира за Лига Европа като четвърти в първенството, ако ЦСКА спечели Купата. Както е известно, "армейците" имат забрана да участват в евротурнирите.

"С който и да се беше паднал ЦСКА, щях да съм за него на финала, защото от нищото стигнаха до такъв сериозен успех", заяви той.

"При нас участието в Лига Европа не е самоцел. Убеден съм, че на младите ще им дойде времето за това. Ако стане още сега, добре дошло. Но не е на живот и смърт. Младите още не са готови за този голям скок от юноши при мъжете".

"Полагат големи старания, има разбиране от нас, ръководителите и треньорите. Убеден съм, че времето им ще дойде, но нека изчакаме малко. До една година, може и по-малко, нещата за Лига Европа ще се случат", категоричен е Стефанов.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 удо

    0 0 Отговор
    Ще стиска палци,къде ще ходи.Те почти всики комуняги , явни и тайни ченгета стискат палци на чорбата.