29 Април, 2016 20:28 1 135 0

Почетино преподписва с Тотнъм

  • почетино-
  • тотнъм-
  • договор-
  • преподписване

Страхотна новина за феновете на "шпорите"

Почетино преподписва с Тотнъм - 1
Снимка: БТА/АР

Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино ще остане в отбора, след като вече се е разбрал с ръководството да подпише нов договор до 2021 година, твърдят медиите на Острова. Около бъдещето на специалиста се спекулираше доста в последно време и усилено се говореше, че той може и да напусне "Уайт Харт Лейн" след края на сезона.

Неговият настоящ контракт със "шпорите" е до 2019 година. Сега обаче всичко е решено и той съвсем скоро ще парафира новия си контракт, а това е страхотна новина за феновете на тима от Лондон.

Макар, че по всяка вероятност тимът няма да може да се пребори за титлата пристигането на Почетино определено си пролича осезаемо, след като отборът малко преди края на сезона е 2-и в класирането.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА