Last news in Fakti

1 Май, 2016 05:16 1 162 0

Треньорът на Дортмунд се закани на Байерн

  • тухел-
  • хумелс-
  • байерн мюнхен-
  • трансфер-
  • закана

Томас Тухел недоволен от решението на Матс Хумелс да напусне

Треньорът на Дортмунд се закани на Байерн - 1
Снимка: БТА/АР

Треньорът на Борусия (Дортмунд) Томас Тухел коментира желанието на централния бранител Матс Хумелс да се завърне в родния си клуб Байерн и се закани на баварците за следващия сезон. 

„Желанието е ясно изразено от Матс. Аз съм радостен за това, защото сега имаме ясно изходно положение. След тази артикулирана воля искаме да се стигне до бързо решение. Разбира се, че е разочароващо за нас, но сега не е времето да бъдем морални. Трябва да приемем това”, сподели Тухел за решението на 27-годишния защитник да помоли клубното ръководство да го трансферира в Байерн.

„Има една категория клубове, които стоят над нас. Ние приемаме, че Байерн принадлежи към тях. Ние обаче няма да спрем да предизвикваме Байерн и ще продължим да се опитваме да правим тяхното предимство незабележимо на терена. За нас е сигнал, че нашият капитан иска да премине в нашия конкурент номер 1 в първенството. Има обаче достатъчно играчи, които да се припознаят с нашия тим през следващите години. Най-доброто е да позволим на тези играчи да достигнат с енергията си колкото се може по-бързо нашето ново и следващо ниво, ако Матс си тръгне. Убеден съм, че те ще успеят”, допълни наставникът на вестфалци. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА