Last news in Fakti

3 Май, 2016 13:57 748 0

Кливланд поведе в полуфинала на Изток

  • кливланд-
  • атланта-
  • плейоф-
  • нба-
  • джеймс

Кавалиърс се справиха с Атланта в първия мач

Кливланд поведе в полуфинала на Изток - 1
Снимка: БТА/АР

Баскетболистите на Кливланд винаги намират начин да се справят с Атланта в плейофите.  Макар и да имаха затруднения, тази нощ Кавалиърс надвиха Хоукс със 104:93, за да поведат с 1-0 в полуфиналите на Източната конференция. Те ще бъдат домакини и в следващия мач, а до момента в историята отборът е спечелил и 9-те си сблъсъка с Ястребите от елиминации. 

Леброн Джеймс поведе своите, като наниза 25 точки, а добави 9 асистенции, 7 борби и 5 откраднати топки. Кливланд пропиля аванс от 18 точки, а Денис Шрьодер, който реализира рекордните си 27 точки в плейофите, върна Атланта в мача. 

Ястребите дори поведоха, като бяха напред при 88:87 по-малко от 5 минути преди края. Джей Ар Смит обаче отговори с тройка, а след това гостите вкараха едва два коша от игра и това бе достатъчно на Кавс да дръпнат и да спечелят. 

„Имахме нужда от всичко, за да спечелим. Играхме добре, макар и може би да не бяхме на нашето ниво. Все пак първият мач от серията винаги е труден“ заяви Леброн. Кайри Ървинг помогна с 21 точки, а Кевин Лав добави 17, но при стрелба от игра едва 4 от 17, като в един момент получи и проблем в дясното рамо.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА