Last news in Fakti

5 Май, 2016 11:26 803 0

Лудогорец готви нов договор за Вандерсон

  • лудогорец-
  • договор-
  • вандерсон-
  • бразилец

От клуба искат да задържат бразилеца

Лудогорец готви нов договор за Вандерсон - 1
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

Един от най-добрите футболисти на Лудогорец през този сезон - Вандерсон, е получил предложение за нов договор, информира „Меридиан Мач".

Техничният бразилец има контракт с шампионите до 2017 г., а от клуба желаят да се обвържат с него за по-дълъг период от време. 28-годишният играч все още не е парафирал, като се очаква това да се случи до края на сезона. Желанието на самия футболист е да остане дълго в Разград, а и в интервю Вандерсон разкри, че иска един ден да е национал на България, което означава че той трябва да живее у нас поне още 3 години.

Бразилецът пристигна в Лудогорец през лятото на 2014 г. малко преди исторически я пробивв Шампионската лига. Именно Вандерсон вкара гола за 1:0 срещу Стяуа в София, като по-късно Козмин Моци стана герой, хващайки две дузпи на своите сънародници. Преди Да дойде в Разград, халфът е играл за бразилските СЕНЕ, Ирати, Спорт Баруери, Оесте и Португеза. През настоящата кампания дребничкият играч, който вече притежава наш паспорт, има 26 мача, 6 гола и 6 асистенции.

Нови договори с „орлите" парафираха Георги Терзиев и Йордан Минев. Такъв до края на кампанията може да подпише и вратарят Владислав Стоянов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА