Last news in Fakti

10 Май, 2016 19:57 801 0

Монтана избухна срещу Черно море

  • монтана-
  • черно море-
  • "а" група

Грешка в заключителните секунди коства точката на варненци

Отборът на Монтана бе забравил какво е да печелиш. Днес обаче финалистът за Купата на България записа слдък успех след 3:2 в срещата от 33-ия кръг на родната "А" група.

Резултатът бе открит от Иван Коконов в 28-ата минута. Той се разписа отблизо след красиви комбинация и асистенция на Сергей Георгиев.

Две минути по-късно Симеон Райков изравни. Тодор Паланков изведе своя съотборник, който с удар от въздуха, опъна мрежата.

В 53-ата минута Иван Стоянов отново даде преднина на домакините. Минчев изведе Коконов, който отправи изстрел по земя и вратарят Георги Китанов изби. При добавката Стоянов не сбърка и с плътен удар направи 2:1.

В 82-ата минута "моряците" изравниха от много спорна дузпа за опасна игра от страна на Пламен Николов. Точен от бялата точка бе Курьор за 2:2.

В даденото продължение Атанас Илиев наказа груба грешка на Марк Клок и с гол отблизо оформи крайното 3:2, което подпечата първият пълен успех на Монтана от над седем месеца насам.

Успехът на "Огоста" бе особено ценен за последните в класирането, които вече са само на две точки от Пирин. Черно море е 6-ти с 35 пункта.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА