Last news in Fakti

10 Май, 2016 22:43 975 0

Напрежението ескалира преди Уест Хем - Юнайтед

  • напрежението-
  • фенове-
  • уест хем-
  • юнайтед-
  • дейвид съливан-
  • залог-
  • нападнаха

Феновете на чуковете нападнаха автобуса на гостите, сериозен залог днес

Началото на отложения мач от 35-ия кръг на Премиър лийг между Уест Хам и Манчестър Юнайтед се забави с 45 минути.

Причината е вандалска атака от страна на фенове на "чуковете" срещу автобуса на гостите. Те сa обсипали транспорта на противника с камъни и бутилки на стотина метра от стадиона.

Едно от стъклата е счупено, а заради инцидента и началото на двубоя бе преместено за 22:30 часа българско време.

Мачът е от огромно значение и за двата тима и е нормално напрежението да ескалира преди него.

При победа "червените дяволи" ще изместят градския си съперник Манчестър Сити от 4-ото място.

Това ще позволи на тима на Луис ван Гаал с още един успех в заключителния мач от сезона срещу Борнемут да си гарантират участие в Лигата на богатите.

Двубоят обаче е с голяма стойност и за "чуковете", които след 112 години за последен път ще излязат на своя "Болейн Граунд" преди да се преместят на "Олимпийския стадион" в Лондон.

Отборът на Славен Билич е 7-и в класирането, но в предишния кръг претърпя тежко поражение от Суонзи с 1:4.

Съсобственикът на Хем Дейвид Съливън пък в прав текст обвини гостите за безредиците в Лондон.

Автобусът на Юнайтед пристигнал само 35 минути преди първия съдийски сигнал, а според Съливън, гостите е трябвало да пристигнат няколко часа по-рано.

Това не е първият път, в който Юнайтед закъснява за мач от Висшата лига. Това се случи и преди мача срещу Тотнъм преди няколко седмици.

„Манчестър Юнайтед трябваше да пристигнат тук в 16 часа (местно време). Отлично знаят, че това е последният ни мач. Срещу Тотнъм имаха същия проблем. Мисля, че полицията и официалните лица са твърде любезни с тях. Ако бях ръководител щях да ги накарам мачът да започне в 21,45 часа, както е по програма“, коментира ядосаният Дейвид Съливън.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА