12 Май, 2016 23:00 720 0

"Лисиците" атакуват и приза за футболист на сезона

  • лестър-
  • англия-
  • футболист на сезона

Новоизлюпеният шампион на Англия Лестър може да се похвали с много сериозно участие в битката за футболист на сезона във Висшата лига.

Цели петима футболисти на "лисиците" се сред номинираните за престижния приз. Това е 1/2 от състезаващите се за индивидуалното отличие.

Заедно с големите звезди на клуба - Рияд Марез и голаджията Джейми Варди се нареждат още халфът Нголо Канте, вратарят Каспер Шмайхел и капитанът Уес Морган.

Конкуренцията пък се изразява в лицето на Хари Кейн, Деле Али и Тоби Алдервайрелд от Тотнъм, Месут Йозил (Арсенал) и Димитри Пайе (Уест Хям).

Марез вече грабна наградата за номер 1 след гласуването на Асоциацията на професионалните футболисти в Англия. Дали може да повтори успеха си, предстои да разберем.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА