Last news in Fakti

15 Май, 2016 19:29 763 0

Сити не победи, но изхвърли Юнайтед от топ 4

  • манчестър сити-
  • суонзи-
  • иеанашо-
  • топ 4-
  • шампионска лига

"Гражданите" се нуждаеха от точка срещу Суонзи и завършиха 1:1

Сити не победи, но изхвърли Юнайтед от топ 4 - 1
Снимка: БТА/АР

Отборите на Манчестър Сити и Суонзи завършиха при резултат 1:1 в мач от последния кръг на английската Висша лига и по този начин "гражданите" успяха да се класират на 4-то място и ще участват в турнира Шампионска лига.

Сити успя да открие резултата още в 6-тата минута на срещата, когато Келеши Иеанашо се оказа най-съобразителен в наказателното поле на "лебедите" и прати топката в мрежата на домакините. В самия край на първото полувреме Суонзи изравни резултата от пряк свободен удар, а голът бе дело на Андре Аю.

През второто полувреме станахме свидетели на доста посредствен футбол и по повече голове не видяхме.

По този начин Манчестър Сити събра 66 точки и вече е недостижим на 4-тото място в класирането. Суонзи пък финишира на 12-та позиция с 47 пункта.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА