Last news in Fakti

15 Май, 2016 20:29 916 0

Исинбаева се завръща след контузията

  • исинбаева-
  • овчарски скок-
  • контузия-
  • завръщане

Шампионката потвърди участие в шампионата на Русия

Исинбаева се завръща след контузията - 1
Снимка: БТА/АР

Двукратната олимпийска шампионка на овчарски скок Елена Исинбаева ще се завърне след контузия в първенството на Русия по лека атлетика. Турнирът ще се проведе между 20 и 23 юни в град Чебоксари и ще бъде първа изява за рекордьорката след  февруари. Исинбаева се готви за участие на Олимпиадата в Рио де Жанейро и се очаква да покаже най-доброто от себе си до старта на Игрите.

Рускинята е олимпийска шампионка на овчарски скок от Атина 2004 и Пекин 2008 година, бронзова медалистка от Лондон 2012, трикратна световна шампионка на открито и четирикратна в зала. Освен това тя има в кариерата си 28 поправки на световния рекорд.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА