Last news in Fakti

17 Май, 2016 09:57 812 0

Ивелин Попов: Изпълнихме задачата

  • попов-
  • спартак москва-
  • лига европа-
  • цел

Българинът доволен от класирането на Спартак Москва в Лига Европа

Ивелин Попов: Изпълнихме задачата - 1
Снимка: spartak.com

Българският халф на Спартак (Москва) Ивелин Попов изрази задоволството си от победата над Терек с 3:0, която осигури на руския гранд петото място в крайното класиране и участие в Лига Европа. Попето също така призова голмайстора на отбора Куинси Промес да остане в Спартак и през следващия сезон.

"Щастлив съм, че спечелихме. За нас това беше като финал. На почивката си казахме в съблекалнята, че Спартак от 5-6 години не е постигал 4 поредни победи и ние на всяка цена трябва да успеем", коментира Попов.

"Ако в последния кръг Краснодар загуби, а ние победим УФА, дори можем да завършим четвърти. Петото място не е постижение за Спартак, но на този етап изпълнихме задачата си. Надявам се в следващия сезон да се представим по-добре. Имаме добри футболисти, а най-важното е, че вече започнахме да играем като отбор. Колкото до самия мен - имах и добри, и не толкова добри мачове. Като цяло нормален сезон", каза българинът.

Той се изказа със суперлативи за звездата на Спартак Куинси Промес. Холандският национал е трансферна цел на редица клубове, но преговаря за нов договор със Спартак и Попето се надява, че двамата ще продължат да играят заедно - "Постоянно си говорим с Куинси. Той е най-добрият футболист, който Спартак е имал през последните години. Знам какво говоря, защото от доста време съм в Русия. Трябва да го съхраним".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА