18 Май, 2016 01:30 845 0

Реал пуска Хамес в Манчестър Юнайтед

  • хамес-
  • реал мадрид-
  • манчестър юнайтед-
  • трансфер

Мадридчани искат 60 милиона евро за колумбийския национал

Реал пуска Хамес в Манчестър Юнайтед - 1
Снимка: БТА/АР

Реал Мадрид е предложил Хамес Родригес на Манчестър Юнайтед, съобщава "Дейли Мейл". Очаква се колумбийският национал да напусне "Сантяго Бернабеу" през летния трансферен прозорец, тъй като формата му падна драстично и вече е резерва. "Кралският клуб" търси 60 милиона евро за правата му, въпреки че преди два сезона плати с 20 млн. евро повече на Монако, за да го привлече.

Сумата няма да е никакъв проблем за "червените дяволи" и се очаква официалните преговори за трансфера да започнат съвсем скоро. Интерес към Хамес проявява и италианският шампион Ювентус. Според медиите на Апенините в началото на месеца даже той е бил в Торино да преговаря за личните си условия, но двете страни не успели да се договорят.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА