Last news in Fakti

21 Май, 2016 10:29 730 0

Страхотна Бенфика изпепели Маритимо за Купата

  • бенфика-
  • маритимо-
  • финал

Отборът на Бенфика отново се поздрави с трофея от турнира за Купата на Лигата в Португалия.

"Орлите" завоюваха за трети пореден път приза, смазвайки Маритимо с 6:2 във финала на надпреварата.

Това бе повторение на сблъсъка за трофея от миналия сезон, като тогава лисабонския гранд триумфира далеч по -трудно - след 2:1.

Тази вечер Бенфика бе пълен господар на терена. Лисабонци поведоха с 3:0 още през първото полувреме с попадения на Жонас в 11-ата и Митроглу в 18-ата и 38-ата минута.

Маритимо върна един гол в добавеното време на първата част чрез Жоао Диого, но Николас Гайтан направи 4:1 в 77-ата минута.

Дузпа в 82-ата минута помогна на Маритимо да намали на 4:2 с гол на Франсержио, но в добавеното време на двубоя Жардел в 91-ата и Хименес в 92-ата минута докараха нещата до разгромното 6:2.

Така Бенфика стигна до дубъл през този сезон, след като вече си осигури и титлата в Примейра лигата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА