31 Май, 2016 13:57 776 0

Карвахал: Две години се борех, за да играя на Евро 2016

  • реал мадрид-
  • карвахал-
  • дел боске-
  • испания-
  • евро 2016

Защитникът на Реал Мадрид много разочарован, че ще изпусне първенството

Карвахал: Две години се борех, за да играя на Евро 2016 - 1
Снимка: БТА/АР

Защитникът на Реал Мадрид – Даниел Карвахал, е много разстроен от факта, че пропуска Евро 2016 във Франция.

Испанският национал получи мускулна контузия по време на финала в Шампионска лига срещу Атлетико Мадрид, спечелен от "кралете" след изпълнение на дузпи.

"Много се ядосах! Две години се борех, за да играя на европейското първенство и съм разочарован, защото се провалих. Още в 15-ата минута на финала почувствах болки, но стисках зъби. На почивката казах на Данило да се готви да влиза в игра. После не устоях на болката и ме смениха", каза разочарованият Карвахал.

На негово място селекционерът на Испания Висенте дел Боске извика Ектор Бейерин от Арсенал.

"Готов съм да играя за Испания. Планирах почивка със семейството, но бях щастлив да я отменя, за да играя за родината си на Евро 2016. На първо място искам Карвахал да се възстанови възможно най-бързо, защото ми е приятел, а това е важно. Ще играя за Испания, докато селекционерът не ме помоли да си тръгна", каза Бейерин.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА