Last news in Fakti

5 Юни, 2016 14:58 868 0

Лудогорец продължава да търси нови попълнения

  • лудогорец-
  • проблеми-
  • нови попълнения

Преговорите към момента не вървят особено успешно

Шампионът Лудогорец към настоящия моментр има сериозни проблеми със селекцията за новия сезон, съобщава "Тема спорт".

Разградчани все още не са договорили нито един нов играч, като удрят на камък в преговорите с набелязаните първи варианти. От ръководството на няколко пъти заявиха, че тимът се нуждае от поне две нови попълнения. Приоритет са привличането на централен защитник и дефанзивен халф. Възможно е обаче да бъде взет и такъв с по-офанзивни функции, който да умее да действа и като нападател.

В последните седмици ръководството усилено работеше по финализиране на сделката за защитник от Бразилия. Преговорите обаче са пропаднали. Това е накарало клуба да се пренасочи отново към Родриго Лобао. 22-годишният бранител, който е собственост на Атлетико Линензе, отдавна е постигнал споразумение с разградчани относно параметрите по договора си. Това бе признато и от мениджъра му Луис Карвальо. Агентът доведе в Разград Джонатан Кафу през миналото лято.

Високият 190 сантиметра футболист трябваше да пристигне в средата на май, но заради опита на Лудогорец да вземе по-класен защитник това ще се случи в близките дни. В кариерата си Лобао е носил екипите на Можи Мирим и Понте Прета в родината си, бил е и в полезрението на Сао Пауло.

Преговорите за нов полузащитник също не са се развили както на разградчани им се е искало. Първата опция за тази позиция бе 23-годишният Гийермо Леон Селис Монтиел. Сделката обаче пропадна заради очакваното заминаване на халфа със селекцията на Колумбия за Олимпийските игри в Рио.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА