Last news in Fakti

6 Юни, 2016 09:24 2 346 1

Бербатов се завърна на "Олд Трафорд" (видео)

  • бербатов-
  • звезди-
  • манчестър юнайтед

Световните звезди паднаха с 2:3 от англичаните, българинът с два гола

Бербатов се завърна на "Олд Трафорд" (видео) - 1
Снимка: youtube

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов се завърна на стадион "Олд Трафорд" и отбеляза двата гола за сборния отбор на световните звезди, който падна от звездите на Англия с 2:3.

Сам Алърдайс получи честта да бъде мениджър на домакините, а световния тим изпълняваше командите на мениджъра на шампиона Лестър - Клаудио Раниери. 

Специален гост беше Краля на футбола Пеле, който се ръкува с всички играчи преди първия съдийски сигнал на съдията Хауърд Уеб, както и с новия мениджър на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо.

В шоуто взеха участие легенди като Кафу, Яп Стам, Едгар Давидс, Фабио Канаваро, Роби Фаулър, Джейми Карагър, Дани Мърфи, Киърън Дайър и Джърмейн Дефоу, реализирал две от попаденията за Англия.

Бербатов влезе в игра след почивката и в тандем с бившия ас на Барселона Роналдиньо за пореден път показа класата си. Митко изравни за 1:1 след удар от десетина метра, а по-късно вкара от бялата точка за 2:1. 

Появилият се като резерва Джърмейн Дефоу обаче обра аплодисментите  с два гола за пълния обрат и победа на Англия.


 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 светев

    2 0 Отговор
    Да, двубоят е благотворителен. Но компанията е звездна, а талантът и класата на Бербатов на най-високо ниво!

    http://vbox7.com/play:4702f0c903