Last news in Fakti

12 Юни, 2016 20:02 17 385 1

Още един ММА боец намерен мъртъв

  • мма-
  • боец-
  • мъртъв-
  • полицията-
  • руска рулетка-
  • почина

Дългове или игра на руска рулетка отнели живота на Айван Роберт-Ърнест Коул ден след годишнината от сватбата му

25-годишният ММА боец Айван Роберт-Ърнест Коул бе намерен мъртъв в своя дом в Далас. Полицията потвърждава, че причината за смъртта е огнестрелна рана. Властите към момента се придържат към това, че преди аутопсията не може да се дадат повече разяснения по инцидента.

Съпругата на Коул - Кимбърли, обаче през сълзи разказва, че любимият й е загинал нелепо, докато си "играел с оръжието".

"Кол направи ужасно решение, което му коства живота", обяснява вдовицата. Още повече, трагедията става само ден след като двойката празнува втората си годишнина от брака.

Според непотвърдени източници, спортистът е играел на руска рулетка и така се е стигнало до смъртта му. Майката на загиналия, също с име Кимбърли, отказва да повярва, че опасната игра или натрупани дългове на сина й, са причините за неговата гибел.

Кол всъщност не е толкова популярен сред големите в ММА и в последните си 5 мача има 3 поражения. Според различни спортни издания, последният му сблъсък е на 27 март 2015 г., когато той губи от румънеца Джордж Пакурарио.

Това е втората трагична смърт в рамките на седицата, след като по-рано 42-годишният Кимбо Слайс почина от болно сърце.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ягуара

    0 0 Отговор
    Мма "бойците" да ходят да се бият за ислямска държава, или пък да си създадат "мма" държава, така ще могат всеки ден да се бият помежду си и да усъвършенстват "уменията" си