14 Юни, 2016 01:00 911 2

Поляците искат да бият и Германия

  • полша-
  • германия-
  • евро 2016-
  • криховяк

"Уважавам ги, но трябва да ги надвием", закани се Криховяк

Поляците искат да бият и Германия - 1
Снимка: БТА/АР

Полузащитникът на Полша Гжегож Криховяк вече прави тънки сметки и за успех над Германия в четвъртък, след като вчера той и неговите съотборници тръгнаха на Евро 2016 с успех 1:0 над Северна Ирландия.

"Срещу Германия ни очаква много труден мач, също като миналия двубой", коментира Криховяк, който беше избран за играч на мача.

"Ние играхме и преди срещу северноирландците и ги познаваме добре. Ще се подготвим добре след победата. Искаме отново да спечелим трите точки. Германия е фаворит и ние изпитваме огромен респект към тях, но това няма да промени целта ни. Искаме победата. Сега мислим изцяло за Германия, който е много труден противник. Няма лесни мачове. Ние трябва да се борим и да тичаме здраво, ако искаме победата", допълни Криховяк.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Милена

    0 0 Отговор
    ХА-ХА-ХА,немците ще ви спукат трътките.
  • 2 Шаран БГ

    0 0 Отговор
    Спортът е нещо чудесно! Той е една прекрасна надпревара, отвличаща човека от ежедневните му грижи и трудности!Култивира здравословни навици за цял един живот! И ДО ТУК! От половин век насам в спорта всичко е страшно комерсиализирано !Всичко е пари, рушвети, подкупи и по терените "съдийски грешки" ! Като капак идва политизирането!На Евровизия даже дадоха награда за откровено политическа песен !!!И всички насаждат у хората войнстващи думи, термини, поведение !Във футболът пък играят огромни пари и спортисти се купуват и продават като животни за клане ! До къде сме я докарали.... И после всички вкупом крещят - " А, онези се сбиха, този виновен, а оня невинен! " Прочетете коя да е спортна страница, за какъвто си искате спорт! Само " двубои, бият, трепят, противници, ще им спукат шушоните" и прочие злобни и ненавистни писания. Няма уважение и любов към спорта и човека! Ни най-малко! Френската полиция има да пати. А и съдилищата им ще работят усилено. Ако всичко е честно и почтено, в спорта всеки би трябвало да може да спечели срещу всеки ! А помните ли как Франция спечели световната титла по футбол срещу Бразилия ?Как Крамник спечели срещу Топалов по шахмат ?И в снукъра далавери... Къде ли не ...?