Last news in Fakti

14 Юни, 2016 10:27 1 146 2

Блатер: УЕФА манипулира жребиите!

  • блатер-
  • уефа-
  • жребий-
  • манипулация

"Използват студени и топли топки, виждал съм ги", взриви света на футбола бившият бос на ФИФА

Блатер: УЕФА манипулира жребиите! - 1
Снимка: БТА/АР

Дългогодишният президент на ФИФА Сеп Блатер не пропусна да захапе конкурентната централа УЕФА, след като беше изваден от футбола заради скандала с подкупи на най-високо ниво. Бившият бос на световната футболна централа наля масло в огъня обвини скандално УЕФА, че манипулира жребиите, които се провеждат под нейна егида.

"Как се прави ли това? Много лесно. Поставят се част от топките за жребия в хладилник. При изваждането им ясно може да се определи температурата на студените и топли топки и да се използват по план", изригна Блатер пред пред аржентинското издание La Nacion.

"Всичко се изпипва до най-малките детайли. Ние във ФИФА никога не сме манипулирали жребиите. Но на европейско ниво съм присъствал на жребии, когато това е правено", добави Сеп.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 909 БЪЛГАРИЯ

    0 0 Отговор
    ВИНАГИ ПОСТАВЯ БЪЛГАРИЯ В ТЕЖЪК ЖРЕБИЙ!!!
  • 2 топчест

    0 0 Отговор
    Всички ги виждаме но още повече като става въпрос за топки си трябва пипане!