14 Юни, 2016 19:52 3 709 2

Германия няма да прости гаврата с Льов (Видео)

  • льов-
  • гащи-
  • видео

Специалистът направи някои много странни неща по време на мача срещу Украйна

Германия няма да прости гаврата с Льов (Видео) - 1
Снимка: БТА/АП

Германският футболен съюз официално поиска обяснение от УЕФА за излъчените кадри с Йоахим Льов от мача с Украйна, на които селекционерът си бърка в гащите и след това доближава ръката до носа си.

Видеото е заснето от RAI4, чийто екип бе позиционирал една камера специално да следи за случващото се на пейката на Бундестима. Оплакването е, че на италианските телевизионери не им е работа да се занимават с това и съответно разпространените кадри трябва да бъдат премахнати.

Клипчето взриви Интернет и злите езици не пропускат да се гаврят с наставника на световните шампиони и да правят подигравателни сравнения. 

Следващата среща на Бундестима е в четвъртък срещу Полша в Париж.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ПАДНА ИМИДЖА ТОТАЛНО НА ГЕРМАНЦИТЕ

    0 0 Отговор
    ВСЕКИ СИ ИМА СЛАБОСТТИ НО ТЕЗИ И НА ПУБЛИЧНО МЯСТОООО....