Last news in Fakti

17 Юни, 2016 05:15 619 0

Лацио с оферта за Чиро Имобиле

  • лацио-
  • севиля-
  • балде-
  • имобиле

„Орлите“ пускат Кейта Балде в замяна на нападателя

Лацио с оферта за Чиро Имобиле - 1
Снимка: БТА/АР

Лацио обмисля да привлече италианския национал Чиро Имобиле, като за целта предложи на Севиля 7 млн. евро и Кейта Балде. Нападателят доигра предишния сезон под наем в Севиля и Торино, като се води собственост на Борусия Дортмунд.

Испанците имат възможност да закупят нападателя, но се смята, че няма да се възползват от нея. Все пак съществува вариант Севиля да закупи Имобиле, след което да го продаде на Лацио. В замяна „орлите“ ще пратят в Испания крилото Кейта.

Кейта е един от големите европейски таланти, но в последния сезон формата му спадна. Въпреки това крилото е оценявано на 20 млн. евро.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА